Konsulenter

Holdet bag Camp Future

Camp Future konsulenter

Danny-kopi-640x640
Danny har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet og er ekstern lektor på Camp Future. Danny er underviser og vejleder på Camp Future. Danny arbejder også som konsulent med læring og realkompetencevurdering. Danny har selv deltaget på Camp Future.
Danny Thøgersen
Ekstern lektor og vejleder
Claus-stort-billede-kvadratisk-640x640
Claus har en baggrund som phd og professor på CBS. Claus er professor på Institute for Learning in Higher Education og direktør i konsulenthuset cph:learning. Claus er fagansvarlig samt underviser og vejleder på Camp Future.
Claus Nygaard
Professer og fagansvarlig
Sara Tougaard
Sara er cand.merc i erhvervsøkonomi og psykologi. Sara underviser og vejleder på Camp Future. Sara er ansvarlig for virksomhedsrekruttering, virksomhedskontakt og virksomhedspraktik.
Sara Tougaard
Projektleder og vejleder
Lars Ginnerup
Lars er cand.psyk. og ekspert i positiv psykologi. Lars er underviser på Camp Future med specielt fokus på, hvordan du som ledig kan booste din karriere med indsigter fra positiv psykologi.
Lars Ginnerup
Psykolog og ekstern lektor
Louise Askhim
Louise har en baggrund som lærer og pædagogisk antropolog. Hun står bag planlægningen af Camp future forløbene i Århus med rekruttering af virksomheder, kontakt, vejledning og rådgivning af kandidater undervejs.
Louise Askhim
Projektleder

Bliv ringet op af en konsulent