Ledig

Ledig akademiker?
Kickstart din karriere med Camp Future!

Camp Future er et jobrettet udviklingsforløb for ledige med en akademisk baggrund.

Hvorfor deltage på Camp Future?

Ved at deltage på Camp Future får du et jobrettet kompetenceløft inden for forretningsudvikling og projektstyring, der sætter dig i stand til at se, hvor og hvordan du kan tilføre merværdi i en virksomhed ved at skifte fokus fra ”mig-som-jobtager” til ”mig-som-værdiskaber” og fokus fra ”mig-som-person” til ”mine-kompetencer-på-arbejdspladsen”.

Når du viser, at du fra første arbejdsdag kan skabe merværdi, er vejen til ansættelse langt kortere, end når du blot søger opslåede ledige jobs. Gennem uddannelsen i forretningsudvikling støttes du i at se alternative jobveje i andre funktioner, brancher og gennem brug af netværk, der er anderledes end den som din uddannelse eller erhvervserfaring umiddelbart lægger op til.

Hvad får du på Camp Future?

Vores eneste mission på Camp Future er, at du får et job.

Derfor garanterer vi, at du får både et faglig og personligt kompetenceløft, som kan være med til at hjælpe dig videre i dit arbejdsliv.

Helt konkret får du:

Ledige akademikere om Camp Future

Deltagernes egne ord

Super godt kursus

Man får stillet helt skarpt på hvad man kan byde ind med i en privat virksomhed, og hvordan ens akademiske kompetencer kan bidrage. Super godt kursus, og jeg har aldrig været mere klar til job!
Sanne Slot
Cand. Mag. i Kunsthistorie

Fantastisk forløb

Camp Future er et fantastisk forløb, som giver dig både et fagligt og personligt boost til din jobsøgning. Kurset giver dig en praktisk tilgang til at bruge forretningsudviklingsmodeller, til forskel fra universitetet, hvor tilgangen er meget teoretisk.
Jonas Lundberg Andersen
Cand.merc. Innovation Management

Enormt nyttigt

Min deltagelse på Camp Future har været enormt nyttigt, lærerigt og inspirerende. Sådan et forløb burde tilbydes som et kursus på universitetet for at reducere dimittendernes ledighedsperiode efter endt uddannelse.
Shaiq Ghorwal
Kandidat i Nanoscience

Uddannelse i forretningsudvikling og projektstyring

6 ugers praktisk uddannelsesforløb

Konsulenter hos Camp Future

Undervisning af akademikere til akademikere

Danny-kopi-640x640
Danny har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet og er ekstern lektor på Camp Future. Danny er underviser og vejleder på Camp Future. Danny arbejder også som konsulent med læring og realkompetencevurdering. Danny har selv deltaget på Camp Future.
Danny Thøgersen
Ekstern Lektor
Claus-stort-billede-kvadratisk-640x640
Claus har en baggrund som phd og professor på CBS. Claus er professor på Institute for Learning in Higher Education og direktør i konsulenthuset cph:learning. Claus er fagansvarlig samt underviser og vejleder på Camp Future.
Claus Nygaard
Professor
Sara Tougaard
Sara er cand.merc i erhvervsøkonomi og psykologi. Sara underviser og vejleder på Camp Future. Sara er ansvarlig for virksomhedsrekruttering, virksomhedskontakt og virksomhedspraktik.
Sara Tougaard
Ekstern lektor
Lars Ginnerup
Lars er cand.psyk. og ekspert i positiv psykologi. Lars er underviser på Camp Future med specielt fokus på, hvordan du som ledig kan booste din karriere med indsigter fra positiv psykologi.
Lars Ginnerup
Psykolog og ekstern lektor
Louise Askhim
Louise har en baggrund som lærer og pædagogisk antropolog. Hun står bag planlægningen af Camp future forløbene i Århus med rekruttering af virksomheder, kontakt, vejledning og rådgivning af kandidater undervejs.
Louise Askhim
Projektleder
ledig akademiker
Johanne er cand.mag i historie og medievidenskab, og hun arbejder som projektleder på Camp Future i Odense. Hun er blandt andet ansvarlig for rekruttering af virksomheder til forløbene, rådgivning af virksomheder og kursister og samarbejdet med Jobcenter Odense.
Johanne Rabjerg Hansen
Projektleder

Bliv ringet op af en konsulent