Ledig

Ledig akademiker?
Kickstart din karriere med Camp Future!

Camp Future er et jobrettet udviklingsforløb for ledige med en akademisk baggrund på 10 uger.

Hvorfor deltage på Camp Future?

Ved at deltage på Camp Future får du et jobrettet kompetenceløft inden for forretningsudvikling og projektstyring, der sætter dig i stand til at se, hvor og hvordan du kan tilføre merværdi i en virksomhed ved at skifte fokus fra ”mig-som-jobtager” til ”mig-som-værdiskaber” og fokus fra ”mig-som-person” til ”mine-kompetencer-på-arbejdspladsen”.

Når du viser, at du fra første arbejdsdag kan skabe merværdi, er vejen til ansættelse langt kortere, end når du blot søger opslåede ledige jobs. Gennem uddannelsen i forretningsudvikling støttes du i at se alternative jobveje i andre funktioner, brancher og gennem brug af netværk, der er anderledes end den som din uddannelse eller erhvervserfaring umiddelbart lægger op til.

Det siger deltagerne om Camp Future

Super godt kursus

Man får stillet helt skarpt på hvad man kan byde ind med i en privat virksomhed, og hvordan ens akademiske kompetencer kan bidrage. Super godt kursus, og jeg har aldrig været mere klar til job!
Sanne Slot
Cand. Mag. i Kunsthistorie

Fantastisk forløb

Camp Future er et fantastisk forløb, som giver dig både et fagligt og personligt boost til din jobsøgning. Kurset giver dig en praktisk tilgang til at bruge forretningsudviklingsmodeller, til forskel fra universitetet, hvor tilgangen er meget teoretisk.
Jonas Lundberg Andersen
Cand.merc. Innovation Management

Enormt nyttigt

Min deltagelse på Camp Future har været enormt nyttigt, lærerigt og inspirerende. Sådan et forløb burde tilbydes som et kursus på universitetet for at reducere dimittendernes ledighedsperiode efter endt uddannelse.
Shaiq Ghorwal
Kandidat i Nanoscience

Uddannelse i forretningsudvikling og projektstyring

6 ugers praktisk uddannelsesforløb

Bliv undervist af erfarne konsulenter

Sara Tougaard
Sara er cand.merc i erhvervsøkonomi og psykologi fra CBS. Sara er underviser og vejleder på Camp Future i både Odense og Aarhus. Hun er certificeret i DiSC og forestår test, 1:1 tilbagemelding og workshops omkring DiSC-personprofiler.
Sara Tougaard
Projektleder og underviser
Billede1
Johanne arbejder som projektkoordinator på Camp Future i Odense, og hun er blandt andet ansvarlig for rekruttering af vækstvirksomheder til forløbene, rådgivning af virksomheder og kursister og samarbejdet med Jobcenter Odense. Johanne er cand.mag. i historie og medievidenskab og har en baggrund som formidler, underviser og netværker.
Johanne Rabjerg Hansen
Projekkoordinator - Odense
ledig akademiker
Frederik er underviser og vejleder på Camp Future i Aarhus. Frederik har en professionsbachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, samt en Cand.mag. i Designledelse fra SDU. Ved siden af Camp Future driver Frederik til dagligt sin egen konsulentvirksomhed, hvor han arbejder med kommunikation, marketing og design.
Frederik Ross
Underviser og vejleder
ledig akademiker
Lars er uddannet cand.merc.IT med fokus på forretnings-udvikling og IT ved Aarhus Universitet (BSS) og er underviser og vejleder på Camp Future i Aarhus. Tidligere har Lars arbejdet med digitalisering, webudvikling, søgemaskineoptimering (SEO), digitale kampagner, proces automatisering samt sociale medier og har derfor et skarpt øje for digitale løsningsmuligheder.
Lars Ulrik Mosby Larsen
Underviser og vejleder
Skærmbillede 2021-02-16 kl. 12.58.59
Mie er projektkoordinator på Camp Future i Aarhus, hvor hun varetager rekruttering af vækstvirksomheder og kandidater, 1:1 matching, rådgivning af forløbsdeltagerne samt bibeholdelsen af det gode samarbejde med Jobcenter Aarhus. Mie er uddannet cand.mag i Læring og Forandringsprocesser med speciale i organisatorisk læring og praksisfællesskaber.
Mie Priess Loft
Projektkoordinator - Aarhus
Campfuture profil
Thea er projektkoordinator på Camp Future i Roskilde og arbejder med at rekruttere, matche og rådgive deltagere og vækstende virksomheder samt at sikre et godt samarbejde med Jobcenter Roskilde. Thea er cand.mag. i Mellemøststudier.
Thea Eriksen
Projektkoordinator - Roskilde
Alan Pedersen underviser på Camp Future
Alan har en HD i International Business fra Copenhagen Business School (CBS) og har samtidig masser af erfaring som iværksætter. Alan er underviser og vejleder på Camp Future, hvor han fokuserer på, at kandidaterne finder og forstår deres fulde potentiale og udvikler sig både på et personligt og fagligt niveau.
Alan Pedersen
Underviser og vejleder
Stine Weber
Stine er vejleder og underviser på Camp Future. Med en åben og positiv tilgang til andre mennesker brænder Stine for at styrke kandidaterne - både personligt og fagligt. Stine er uddannet Cand.Merc Information Management fra Aarhus Universitet med særlig interesse i forandringsprocesser, implementeringer og digitalisering.
Stine Weber
Underviser og vejleder
Annmarie Grams Nielsen sort hvid profilbillede
Annmarie er cand.soc. i ledelse af kreative processer og har en bachelor i Business Administration. Annmarie er projektkoordinator på Camp Future i Odense. Hun er bl.a. ansvarlig for virksomhedsrekruttering, rådgivning og 1:1 matching af deltagere og virksomheder.
Annmarie Grams-Nielsen
Projektkoordinator - Odense
Simone Emilie sort hvid
Simone er projektkoordinator på Camp Future i Aarhus, hvor hun er ansvarlig for rekruttering af virksomheder og deltagere. Hun står for matchingprocessen mellem dygtige akademikere og vækstende virksomheder, og er bindeledet mellem Camp Future og Jobcenter Aarhus. I sin funktion som projektkoordinator rådgiver hun akademikerne om praktiske forhold og løbende udfordringer.
Simone Emilie Storm
Projektkoordinator - Aarhus

Har du spørgsmål?