Opbygning af forløbet

Opbygning af forløbet

Camp Future forløber i 10 uger bestående af 6 ugers uddannelse i forretningsudvikling og projektstyring med efterfølgende 4 ugers virksomhedspraktik. Koblingen mellem uddannelse og erfaring i praksis er en af grundpillerne i successen med Camp Future.

På Camp Future matches du med en virksomhed 1:1. Allerede fra dag 1 samarbejder du målrettet med virksomheden for at løse en konkret forretningsudviklingsudfordring. I alle kursets 10 uger er du tilknyttet virksomheden, og det giver en unik mulighed for, at du kan vise dine evner til at bidrage til forretningsudvikling og vækst i virksomheden.

Uge 1
Camp Future forløb

Virksomhedsudfordring

Du matches med en SMVV, som præsenterer dig for en konkret udfordring, du skal løse, mens du deltager på Camp Future.

Uge 1-2
Camp Future forløb

Markedsanalyse

Du undervises i forretningsudvikling og projektstyring med fokus på virksomhedens marked, leverandører og teknologi. Sideløbende med undervisningen arbejder du i din virksomhed.

Uge 3-4
Camp Future forløb

Kundeanalyse

Du undervises i forretningsudvikling og projektstyring med fokus på virksomhedens kunder og interessenter. Sideløbende med undervisningen arbejder du i din virksomhed.

Uge 5-6
Camp Future forløb

Organisationsanalyse

Du undervises i forretningsudvikling og projektstyring med fokus på virksomhedens organisering. Sideløbende med undervisningen arbejder du i din virksomhed.

Uge 7-10
Camp Future forløb

Praktik og implementering

Du er i fuldtidspraktik i virksomheden, hvor du implementerer din løsning på virksomhedens udfordring.

Bliv ringet op af en konsulent

Jeg henvender mig fra: