Livsstilsindkøberen fik AAL på krogen

Livsstilsindkøberen fik AAL på krogen

Nadia Ivanova havde aldrig forestillet sig et job hos Aarhus Letbane. Men det var tid til at prøve kræfter med noget nyt, syntes hun, så Camp Future hjalp hende med at tænke ud af boksen: “På Camp Future er fokus ikke så meget på din akademiske baggrund, men hvordan din baggrund og personlige kompetencer kan blive matchet med den rigtige virksomhed”.

Aarhus Letbane & Nadia Ivanova

Med en uddannelse og stor erfaring inden for service- og livstilsbranchen var det oplagt for Nadia at gå efter sådan et job igen. Men der skulle ske noget nyt, og hun kom i forbindelse med Camp Future. Her blev hun matchet med virksomheden Aarhus Letbane I/S, som havde medbragt en case omkring forretningsudvikling. Sideløbende fik Nadia undervisning i alt lige fra forretningsudvikling og projektledelse til jobsøgning og præsentationsteknik.

“Forløbet var meget omfangsrigt i forhold til den korte periode, men var samtidigt meget fleksibelt, hvor vi hver især kunne fokusere på, hvad der var praktisk anvendeligt for at løse opgaverne i projekterne. Jeg blev skarp i min jobsøgning, samtale og CV kompetencer. Jeg mødte også 30 ret forskellige og interessante personer, med forskellige ambitioner og uddannelsesbaggrunde” – Nadia Ivanova

Hvad arbejder du med i dag?

Jeg er ansat hos Aarhus Letbane U/S, hvor jeg arbejder med teknisk data analyse, fejlfinding og ydeevne statistik samt korrigerende vedligeholdelse.

Hvad vil du give af gode råd til andre jobsøgende?

Gå efter det! Det er den bedste måde at finde et nyt job, løfte dit humør og lære nye ting om dig selv! Jeg tror på at Camp Future bliver den nye måde, som jobcentrene skal fungere på, og vil anbefale det til alle, der er klar til at give noget af dem selv i jagten på drømmejobbet! Og så skal du ikke lade din uddannelsesbaggrund begrænse dig – du kan så meget mere end du tror!

Letbanen