Spring jobsøgningskøen over

Ledig akademiker?
Spring jobsøgningskøen over

Camp Future er et jobrettet efteruddannelse særligt for ledige med en akademisk baggrund.

Opstart i Aarhus: d. 16. august 2021
Tilmelding: Hurtigst muligt

Hvorfor deltage på Camp Future?

På Camp Future får du et jobrettet kompetenceløft inden for forretningsudvikling og projektstyring, der sætter dig i stand til at se, hvor og hvordan du kan tilføre merværdi i en virksomhed. I de 10 uger samarbejder du med en case virksomhed, hvor du løser en konkret udfordring og anvender dine nye kompetencer i praksis.

Når du viser, at du fra første arbejdsdag kan skabe merværdi, er vejen til ansættelse langt kortere, både når du søger job, opfordret og uopfordret

Forløbets varighed:
10 uger

Kontakt os med det samme, hvis du ønsker en plads på forløbet

Bliv ringet op og hør mere

Jeg henvender mig fra:

Ledige akademikere om Camp Future

Deltagernes egne ord

Super godt kursus

Man får stillet helt skarpt på hvad man kan byde ind med i en privat virksomhed, og hvordan ens akademiske kompetencer kan bidrage. Super godt kursus, og jeg har aldrig været mere klar til job!
Sanne Slot
Cand. Mag. i Kunsthistorie

Fantastisk forløb

Camp Future er et fantastisk forløb, som giver dig både et fagligt og personligt boost til din jobsøgning. Kurset giver dig en praktisk tilgang til at bruge forretningsudviklingsmodeller, til forskel fra universitetet, hvor tilgangen er meget teoretisk.
Jonas Lundberg Andersen
Cand.merc. Innovation Management

Enormt nyttigt

Min deltagelse på Camp Future har været enormt nyttigt, lærerigt og inspirerende. Sådan et forløb burde tilbydes som et kursus på universitetet for at reducere dimittendernes ledighedsperiode efter endt uddannelse.
Shaiq Ghorwal
Kandidat i Nanoscience