Vækstvirksomhed

Vækstvirksomhed?
Lån en akademiker i 10 uger til at skabe vækst i din virksomhed!

Camp Future er et jobrettet udviklingsforløb for ledige med en akademisk baggrund.

Hvorfor deltage på Camp Future?

Som deltagende virksomhed på Camp Future låner du en akademiker kvit og frit i 10 uger, og det er der flere grunde til:

Jeres virksomhed får løst en specifik udfordring/opgave, som kan bidrage til øget vækst, mens akademikeren får erhvervserfaring og en konkret case på sit CV og derved kommer tættere på sit næste job

Hvilke udfordringer er tidligere blevet løst gennem Camp Future?

Der er næsten ingen grænser for, hvilke udfordringer en akademiker kan løse på et Camp Future-forløb.
Præmissen er, at udfordringen kan hjælpe jeres virksomhed med at skabe øget vækst.

Udfordringer, som tidligere er blevet løst, er:

Mangler din virksomhed hjælp til
Strategi?

Vækstvirksomheder om Camp Future

Virksomhedernes egne ord

Vi havde meget stor glæde af Karins input. Hun lavede en handlingsplan, som bliver vores input og oplæg til bestyrelsen.
Deltagende virksomhed
Søren's arbejde har virkelig sparket gang i salget! Det har gjort, at vi har ansat ham, fordi vi kan se, at han kan skabe stor værdi for os.
Deltagende virksomhed

Hvad kræver Camp Future af din virksomhed?

Konsulenter hos Camp Future

Undervisningsteam med mange års erhverserfaring

Danny-kopi-640x640
Danny har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet og er ekstern lektor på Camp Future. Danny er underviser og vejleder på Camp Future. Danny arbejder også som konsulent med læring og realkompetencevurdering. Danny har selv deltaget på Camp Future.
Danny Thøgersen
Ekstern Lektor
Claus-stort-billede-kvadratisk-640x640
Claus har en baggrund som phd og professor på CBS. Claus er professor på Institute for Learning in Higher Education og direktør i konsulenthuset cph:learning. Claus er fagansvarlig samt underviser og vejleder på Camp Future.
Claus Nygaard
Professor
Sara Tougaard
Sara er cand.merc i erhvervsøkonomi og psykologi. Sara underviser og vejleder på Camp Future. Sara er ansvarlig for virksomhedsrekruttering, virksomhedskontakt og virksomhedspraktik.
Sara Tougaard
Ekstern lektor
Lars Ginnerup
Lars er cand.psyk. og ekspert i positiv psykologi. Lars er underviser på Camp Future med specielt fokus på, hvordan du som ledig kan booste din karriere med indsigter fra positiv psykologi.
Lars Ginnerup
Psykolog og ekstern lektor
Louise Askhim
Louise har en baggrund som lærer og pædagogisk antropolog. Hun står bag planlægningen af Camp future forløbene i Århus med rekruttering af virksomheder, kontakt, vejledning og rådgivning af kandidater undervejs.
Louise Askhim
Projektleder
ledig akademiker
Johanne er cand.mag i historie og medievidenskab, og hun arbejder som projektleder på Camp Future i Odense. Hun er blandt andet ansvarlig for rekruttering af virksomheder til forløbene, rådgivning af virksomheder og kursister og samarbejdet med Jobcenter Odense.
Johanne Rabjerg Hansen
Projektleder

Sådan sikrer vi kvaliteten

Camp Future er et velgennemprøvet koncept, der har bragt ledige akademikere i job siden 2012.

Vi sikrer kvaliteten i forløbet ved, at akademikeren undervises og løbende får sparring fra et underviserteam bestående af dygtige konsulenter, der har mange års erhvervserfaring med sig inden for forretningsudvikling og projektstyring. På den måde sikres det, at akademikeren fremkommer med en løsning på jeres udfordring, der både er skræddersyet, implementerbar og skaber vækst.

Undervisningen tilrettelægges af Camp Futures fagansvarlige, professor Claus Nygaard. Foruden at være underviser på Camp Future er Claus tilknyttet som ekstern lektor på Copenhagen Business School, Aarhus Universitet og som gæsteforelæser på flere universiteter i Europa.

Kom med på næste Camp Future-forløb

Camp Future afholdes 4 gange årligt, og vi søger løbende virksomheder til forløbet. Har jeres virksomhed en konkret udfordring, I gerne vil have løst? Eller vil gerne drøfte, hvilke muligheder Camp Future kan give jeres virksomhed? Så kontakt os her, og lad os få en uformel snak om forløbets muligheder.