Vækstvirksomhed

Vækstvirksomhed?
Lån en akademiker i 10 uger til at skabe vækst i din virksomhed!

Camp Future er et jobrettet udviklingsforløb for ledige med en akademisk baggrund.

Hvorfor deltage på Camp Future?

Som deltagende virksomhed på Camp Future låner du en akademiker kvit og frit i 10 uger, og det er der flere grunde til:

Jeres virksomhed får løst en specifik udfordring/opgave, som kan bidrage til øget vækst, mens akademikeren får erhvervserfaring og en konkret case på sit CV og derved kommer tættere på sit næste job

Hvilke udfordringer er tidligere blevet løst gennem Camp Future?

Der er næsten ingen grænser for, hvilke udfordringer en akademiker kan løse på et Camp Future-forløb.
Præmissen er, at udfordringen kan hjælpe jeres virksomhed med at skabe øget vækst.

Udfordringer, som tidligere er blevet løst, er:

Mangler din virksomhed hjælp til
Strategi?

Vækstvirksomheder om Camp Future

Virksomhedernes egne ord

Det var et super godt forløb, hvor Marie hjalp med at systematisere kvalitetssikringen i vores produktion.
J. Hvidtved Larsen
Vi haft stor glæde af samarbejdet med Sofie, og vi arbejder nu mere målrettet med vores markedsføring på alle platforme.
SAGA Aps
Mette satte et scenario op, som vi følte os sikre på, at vi ville efterprøve. Derfor var det helt naturligt at ansætte Mette.
merkur gardiner
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Aksel. Han har undersøgt markedet og varetaget og bidraget til udviklingen af nemrens.dk
HC Renseriet

Hvad kræver Camp Future af din virksomhed?

Konsulenter hos Camp Future

Undervisningsteam med mange års erhverserfaring

Sara_Tougaard_250px
Sara er cand.merc i erhvervsøkonomi og psykologi fra CBS. Sara er underviser og vejleder på Camp Future i både Odense og Aarhus. Hun er certificeret i DiSC og forestår test, 1:1 tilbagemelding og workshops omkring DiSC-personprofiler.
Sara Tougaard
Projektleder og underviser
Sara_Raabjerg_250px
Johanne arbejder som projektkoordinator på Camp Future i Odense, og hun er blandt andet ansvarlig for rekruttering af vækstvirksomheder til forløbene, rådgivning af virksomheder og kursister og samarbejdet med Jobcenter Odense. Johanne er cand.mag. i historie og medievidenskab og har en baggrund som formidler, underviser og netværker.
Johanne Rabjerg Hansen
Projekkoordinator - Odense
Frederik_Ross_250px
Frederik er underviser og vejleder på Camp Future i Aarhus. Frederik har en professionsbachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, samt en Cand.mag. i Designledelse fra SDU. Ved siden af Camp Future driver Frederik til dagligt sin egen konsulentvirksomhed, hvor han arbejder med kommunikation, marketing og design.
Frederik Ross
Underviser og vejleder
Lars_Ulrik_Larsen_250px
Lars er uddannet cand.merc.IT med fokus på forretnings-udvikling og IT ved Aarhus Universitet (BSS) og er underviser og vejleder på Camp Future i Aarhus. Tidligere har Lars arbejdet med digitalisering, webudvikling, søgemaskineoptimering (SEO), digitale kampagner, proces automatisering samt sociale medier og har derfor et skarpt øje for digitale løsningsmuligheder.
Lars Ulrik Mosby Larsen
Underviser og vejleder
Mie_Loft_250px
Mie er projektkoordinator på Camp Future i Aarhus, hvor hun varetager rekruttering af vækstvirksomheder og kandidater, 1:1 matching, rådgivning af forløbsdeltagerne samt bibeholdelsen af det gode samarbejde med Jobcenter Aarhus. Mie er uddannet cand.mag i Læring og Forandringsprocesser med speciale i organisatorisk læring og praksisfællesskaber.
Mie Priess Loft
Projektkoordinator - Aarhus
Thea_Eriksen_250px
Thea er projektkoordinator på Camp Future i Roskilde og arbejder med at rekruttere, matche og rådgive deltagere og vækstende virksomheder samt at sikre et godt samarbejde med Jobcenter Roskilde. Thea er cand.mag. i Mellemøststudier.
Thea Eriksen
Projektkoordinator - Roskilde
Stine_Weber_250px
Stine er vejleder og underviser på Camp Future. Med en åben og positiv tilgang til andre mennesker brænder Stine for at styrke kandidaterne - både personligt og fagligt. Stine er uddannet Cand.Merc Information Management fra Aarhus Universitet med særlig interesse i forandringsprocesser, implementeringer og digitalisering.
Stine Weber
Underviser og vejleder
Alan_Pedersen_250px
Alan har en HD i International Business fra Copenhagen Business School (CBS) og har samtidig masser af erfaring som iværksætter. Alan er underviser og vejleder på Camp Future, hvor han fokuserer på, at kandidaterne finder og forstår deres fulde potentiale og udvikler sig både på et personligt og fagligt niveau.
Alan Pedersen
Underviser og vejleder
Annmarie_Grams-Nielsen_250px
Annmarie er cand.soc. i ledelse af kreative processer og har en bachelor i Business Administration. Annmarie er projektkoordinator på Camp Future i Odense. Hun er bl.a. ansvarlig for virksomhedsrekruttering, rådgivning og 1:1 matching af deltagere og virksomheder.
Annmarie Grams-Nielsen
Projektkoordinator - Odense
Simone_Storm_250px
Simone er projektkoordinator på Camp Future i Aarhus, hvor hun er ansvarlig for rekruttering af virksomheder og deltagere. Hun står for matchingprocessen mellem dygtige akademikere og vækstende virksomheder, og er bindeledet mellem Camp Future og Jobcenter Aarhus. I sin funktion som projektkoordinator rådgiver hun akademikerne om praktiske forhold og løbende udfordringer.
Simone Emilie Storm
Projektkoordinator - Aarhus
Anne_Hoersted_250px
Anne er teamleder og fagansvarlig for undervisningen på Camp Future og Knæk koden. Anne er cand.pæd.soc. fra Aarhus Universitet og er redaktør og forfatter til bøger om strategisk ledelse, entreprenørskab, innovativ læring og digitale undervisningsmetoder. For Anne opstår magien i arbejdet med beskæftigelsesfremmende forløb, når mennesker og virksomheder sættes i bevægelse og finder ressourcer hver især og hos hinanden.
Anne Hørsted
Underviser - Camp Future

Sådan sikrer vi kvaliteten

Camp Future er et velgennemprøvet koncept, der har bragt ledige akademikere i job siden 2012.

Vi sikrer kvaliteten i forløbet ved, at akademikeren undervises og løbende får sparring fra et underviserteam bestående af dygtige konsulenter, der har mange års erhvervserfaring med sig inden for forretningsudvikling og projektstyring. På den måde sikres det, at akademikeren fremkommer med en løsning på jeres udfordring, der både er skræddersyet, implementerbar og skaber vækst.

Kom med på næste Camp Future-forløb

Camp Future afholdes 4 gange årligt, og vi søger løbende virksomheder til forløbet. Har jeres virksomhed en konkret udfordring, I gerne vil have løst? Eller vil gerne drøfte, hvilke muligheder Camp Future kan give jeres virksomhed? Så kontakt os her, og lad os få en uformel snak om forløbets muligheder.
Jeg henvender mig fra: