Vækstvirksomhed

Vækstvirksomhed?
Lån en akademiker i 10 uger til at skabe vækst i din virksomhed!

Camp Future er et jobrettet udviklingsforløb for ledige med en akademisk baggrund.

Hvorfor deltage på Camp Future?

Som deltagende virksomhed på Camp Future låner du en akademiker kvit og frit i 10 uger, og det er der flere grunde til:

Jeres virksomhed får løst en specifik udfordring/opgave, som kan bidrage til øget vækst, mens akademikeren får erhvervserfaring og en konkret case på sit CV og derved kommer tættere på sit næste job

Hvilke udfordringer er tidligere blevet løst gennem Camp Future?

Der er næsten ingen grænser for, hvilke udfordringer en akademiker kan løse på et Camp Future-forløb.
Præmissen er, at udfordringen kan hjælpe jeres virksomhed med at skabe øget vækst.

Udfordringer, som tidligere er blevet løst, er:

Mangler din virksomhed hjælp til
Strategi?

Vækstvirksomheder om Camp Future

Virksomhedernes egne ord

Det var et super godt forløb, hvor Marie hjalp med at systematisere kvalitetssikringen i vores produktion.
J. Hvidtved Larsen
Vi haft stor glæde af samarbejdet med Sofie, og vi arbejder nu mere målrettet med vores markedsføring på alle platforme.
SAGA Aps
Mette satte et scenario op, som vi følte os sikre på, at vi ville efterprøve. Derfor var det helt naturligt at ansætte Mette.
merkur gardiner
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Aksel. Han har undersøgt markedet og varetaget og bidraget til udviklingen af nemrens.dk
HC Renseriet

Hvad kræver Camp Future af din virksomhed?

Konsulenter hos Camp Future

Undervisningsteam med mange års erhverserfaring

Danny-kopi-640x640
Danny har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet og er ekstern lektor på Camp Future. Danny er underviser og vejleder på Camp Future. Danny arbejder også som konsulent med læring og realkompetencevurdering. Danny har selv deltaget på Camp Future.
Danny Thøgersen
Ekstern Lektor
Claus-stort-billede-kvadratisk-640x640
Claus har en baggrund som phd og professor på CBS. Claus er professor på Institute for Learning in Higher Education og direktør i konsulenthuset cph:learning. Claus er underviser på Camp Future.
Claus Nygaard
Professor
Sara Tougaard
Sara er cand.merc i erhvervsøkonomi og psykologi. Sara underviser og vejleder på Camp Future. Sara er ansvarlig for virksomhedsrekruttering, virksomhedskontakt og virksomhedspraktik.
Sara Tougaard
Ekstern lektor
Skærmbillede 2021-02-16 kl. 12.58.59
Mie er projektkoordinator på Camp Future i Aarhus, hvor hun varetager rekruttering af vækstvirksomheder og kandidater, 1:1 matching, rådgivning af forløbsdeltagerne samt bibeholdelsen af det gode samarbejde med Jobcenter Aarhus. Mie er uddannet cand.mag i Læring og Forandringsprocesser med speciale i organisatorisk læring og praksisfællesskaber.
Mie Priess Loft
Projektkoordinator
Billede1
Johanne er cand.mag i historie og medievidenskab, og hun arbejder som projektleder på Camp Future i Odense. Hun er blandt andet ansvarlig for rekruttering af virksomheder til forløbene, rådgivning af virksomheder og kursister og samarbejdet med Jobcenter Odense.
Johanne Rabjerg Hansen
Projektleder

Sådan sikrer vi kvaliteten

Camp Future er et velgennemprøvet koncept, der har bragt ledige akademikere i job siden 2012.

Vi sikrer kvaliteten i forløbet ved, at akademikeren undervises og løbende får sparring fra et underviserteam bestående af dygtige konsulenter, der har mange års erhvervserfaring med sig inden for forretningsudvikling og projektstyring. På den måde sikres det, at akademikeren fremkommer med en løsning på jeres udfordring, der både er skræddersyet, implementerbar og skaber vækst.

Camp Future blev oprindeligt skabt af professor, Claus Nygaard, som, ud over at være underviser på Camp Future, er tilknyttet som ekstern lektor på Copenhagen Business School, Aarhus Universitet og som gæsteforelæser på flere universiteter i Europa.

Kom med på næste Camp Future-forløb

Camp Future afholdes 4 gange årligt, og vi søger løbende virksomheder til forløbet. Har jeres virksomhed en konkret udfordring, I gerne vil have løst? Eller vil gerne drøfte, hvilke muligheder Camp Future kan give jeres virksomhed? Så kontakt os her, og lad os få en uformel snak om forløbets muligheder.